Helse fra Guds apotek

URTEKILDEN

Startsiden > Urtemedisin > Urtekildens Butikk > Boksalg > Helse fra Guds apotek

 

Denne klassikeren av en urtebok får du kjøpt hos Urtekilden.

Maria Trebens bok Helse fra Guds apotek regnes som verdens mest solgte urtebok. Boken er oversatt til en rekke språk, også norsk, og har her i landet tidligere vært solgt bl.a. gjennom helsekostbutikker. I den seinere tid har den norske utgaven av boken imidlertid vært vanskelig å få tak i.

Direkte fra forlaget Ennsthaler i Østerrike har Urtekilden tatt inn mange eksemplarer fra det siste norske opplaget av boken, utgitt i 2005. Boken er på 92 sider.

Vi selger boken for kr. 200,- (+ porto og ekspedisjon). Boken sendes med posten som brev med innlagt faktura.

Bestill boken ved å sende en e-post til urtekilden@oppdal.com hvor du angir hvor mange eksemplarer du ønsker å kjøpe, ditt navn og postadresse, og et telefonnummer du kan treffes på.


Maria Treben er særlig kjent for å ha spredd kunnskap om de svært så effektive svenskdråpene, et "universalmiddel" som kan brukes både utvortes og innvortes. Du kan lese mer om svenskdråper her.

Urtekilden selger Maria Trebens urteblanding til svenskdråper, i tillegg til ferdig svenskdråpetinktur. Les om disse varene her.

Helse fra Guds apotek koster kr. 200,- (+ kr. 78,- i porto og ekspedisjon). Boka + 50 g urteblanding til svenskdråper koster kr. 300,- (+ kr. 88,- i porto og ekspedisjon).

   © URTEKILDEN, Rolv Hjelmstad, Fagerhaugvegen 55, 7340 Oppdal