Urtekildens Butikk
Urtekildens teer
Urteblandinger laget hos Urtekilden

Startsiden > Urtekildens Butikk > Urtekildens teer 

Ved Urtekilden har vi satt sammen ulike urteblandinger som kan brukes som urtete. Disse blandingene har vist seg å kunne være til god hjelp ved ulike plager og sykdommer. I urteteene benytter vi kun urter av høy kvalitet som er samlet i naturen i Norge eller importert fra seriøse leverandører i utlandet.

Urteteer bestilles ved å sende en e-post til urtekilden@oppdal.com der du oppgir produktnavn og ønsket antall poser. Husk å oppgi fullt navn, postadressen som varene skal sendes til og et mobilnummer som du kan treffes på. Når vi har mottatt bestillingen, sender vi en ordrebekreftelse per e-post med beskjed om når og hvordan varene blir sendt.

Se også separate oversikter over tørkede urter og Urtekildens tinkturer.

 

Bilde av produktet Produkt Mengde

Pris

URTEKILDENS BEROLIGENDE OG SØVNDYSSENDE KVELDSTE

En blanding av urter som har en beroligende og søvndyssende virkning. Teen er fin å bruke hvis du har problemer med å sovne om kvelden. Inneholder bl.a. peppermynte, kamille, fennikel, lindeblomster og lavendel. Denne urteblandingen selges også i form av tinktur som Urtekildens "God natt-dråper". 50 ml tinktur koster kr. 165,-.

50 g pose

 

kr. 100,-

 

URTEKILDENS TE MOT LUFTVEISPLAGER

En blanding av urter som bidrar til å dempe hoste og reparere slimhinnene i luftveiene. 2-3 kopper om dagen av denne teen vil kunne lindre plager i hals og bronkier. Inneholder legestokkrose, lakrisrot, salvie, svarthyllblomster, islandslav, smalkjempe, isop, kongslysblomster og anisfrø.

50 g pose kr. 100,-
URTEKILDENS VANNDRIVENDE OG RENSENDE URTETE

Denne teen er en "klassisk" blanding bestående av like deler bjørkeblad, brennesleblad og løvetannblad. Disse urten virker kraftig vanndrivende og kan bidra til å rense ut slaggstoffer i kroppen. Det høye innholdet av mineraler i urtene kompenserer for mineraltapet som ofte oppstår ved langvarig bruk av vanndrivende midler. Derfor er denne teen velegnet til en kur av 2-3 ukers varighet, særlig om våren.

50 g pose kr. 100,-
URTEKILDENS PROSTATA-TE

Denne teen består av en blanding av urter med god effekt på urinveiene generelt, og på prostatakjertelen spesielt. Særlig urtene dunmjølke og brenneslerot er kjent for å kunne ha virkning på godartet prostataforstørrelse. Urtekildens prostata-te inneholder brenneslerot, dunmjølke, klengemaure, lakrisrot, gullris, kvekerot og persillefrø.

50 g pose kr. 100,-
URTEKILDENS "TROLLKJERRINGDRIKK"

En urteblanding som sies å dempe symptomene og korte ned sykdomstiden ved influensa og lungebetennelse. Teen består av like deler bukkeblad, peppermynte og ryllik. Les mer om "Trollkjerringdrikk" her.

Denne urteblandingen selges også i form av tinktur. En flaske med 50 ml tinktur koster kr. 165,-.

50 g pose kr. 100,-
 
Urtekilden selger også urteblandingen som trengs for å lage Svenskedråper, se her.
 
Urteblandingene kjøpes hos:

 Prisene gjelder fra 1/1 2018

Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal

Betingelser

E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til Urtekildens Butikk