Urtekildens Butikk
Produkter fra Natur-Drogeriet

Startsiden > Urtekildens Butikk > Produkter fra Natur-Drogeriet

 
Natur-Drogeriet er Danmarks eldste naturmiddelfirma og har Nordens største utvalg av virksomme urtemedisiner og kosttilskudd. Firmaet er kjent for sine rene og prisgunstige naturprodukter. Produktene er farmakologisk dokumentert og produsert etter GMP-standard. Gjennom Norges NaturmedisinSentral AS, den norske importøren for produkter far Natur-Drogeriet, har Urtekilden valgt å ta inn for salg et par av de nyttigste og mest spennende produktene.

Axel O. Hansen Formula 103

Dette produktet inneholder pulverisert bukkehornfrø og knuste linfrø, en kombinasjon som er svært gunstig ved en rekke plager. Blandingen er særlig kjent for sin gode virkning ved fordøyelsesplager, som treg mage, magesår og kroniske betennelser i tarmsystem. Urtene kan også bidra til å stabilisere blodsukkeret og kolesterolet.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 175,-

Les mer om Axel O. Hansen 103

 
Blæretang

Blæretang kan være en svært rik kilde for viktige næringsstoffer. Innholdet av spormineraler, bl.a. jod, er høyere i tang enn i noen annen kjent plante. Ved å kombinere blæretang med den svært næringsrike og helsebringende urten blålusern, er dette produktet fra Natur-Drogeriet en utmerket kilde for de fleste mikronæringsstoffene som kroppen trenger.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 158,-

Les mer om Blæretang

 
Schizandra

Planten schisandra er hjemmehørende i det nordlige Kina, og selv om urten historisk sett er en av Kinas viktigste urter brukes den nå mye også i vestlige land. Schisandra virker på mange kroppssystemer og har evnen til å tilpasse sin virkning etter kroppens behov, noe som er typisk for adaptogener. Schizandra kapsler kan derfor brukes for å få økt energi og generelt bedre helse.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 229,-

Les mer om Schizandra


Produktene kan kjøpes hos:

 Denne siden ble sist endret 29.09.2017

Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal

 

E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til Urtekildens Butikk