Urtekildens Butikk
Produkter fra Natur-Drogeriet

Startsiden > Urtekildens Butikk > Produkter fra Natur-Drogeriet

 
Natur-Drogeriet er Danmarks eldste naturmiddelfirma og har Nordens største utvalg av virksomme urtemedisiner og kosttilskudd. Firmaet er kjent for sine rene og prisgunstige naturprodukter. Produktene er farmakologisk dokumentert og produsert etter GMP-standard. Gjennom Norges NaturmedisinSentral AS, den norske importøren for produkter far Natur-Drogeriet, har Urtekilden valgt å ta inn for salg noen av de nyttigste og mest spennende produktene.

Schizandra

Planten schisandra er hjemmehørende i det nordlige Kina, og selv om urten historisk sett er en av Kinas viktigste urter brukes den nå mye også i vestlige land. Schisandra virker på mange kroppssystemer og har evnen til å tilpasse sin virkning etter kroppens behov, noe som er typisk for adaptogener. Schizandra kapsler kan derfor brukes for å få økt energi og generelt bedre helse.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 229,-

Les mer om Schizandra

 
Axel O. Hansen Formula 103

Dette produktet inneholder pulverisert bukkehornfrø og knuste linfrø, en kombinasjon som er svært gunstig ved en rekke plager. Blandingen er særlig kjent for sin gode virkning ved fordøyelsesplager, som treg mage, magesår og kroniske betennelser i tarmsystem. Urtene kan også bidra til å stabilisere blodsukkeret og kolesterolet.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 175,-

Les mer om Axel O. Hansen 103

 
Blæretang kapsler

Dette produktet inneholder en blanding av blæretang og blålusern, begge svært næringsrike urter med masser av lett opptakelige mineraler og sporstoffer. Urtene kan bl.a. bidra til å skille ut tungmetaller fra kroppen. De opprettholder mykheten i arterieveggene og virker svakt avførende. Blæretang med blålusern er et basedannende og sunnhetsstyrkende kosttilskudd.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 158,-

Les mer om Blæretang kapsler

 
Maitake

Soppen maitake klassifiseres som et adaptogen, et middel som hjelper mennesket å tilpasse seg stress, motstå infeksjoner og normalisere kroppsfunksjonene. Maitake styrker immunforsvaret og bygger opp immunreserver. Soppen kan være verdifull for kreftpasienter, og den virker ellers bl.a. leverbeskyttende, blodtrykkssenkende og blodsukkersenkende.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 395,-

Les mer om Maitake

 
Comfort Complex
 

Comfort Complex inneholder afrikansk og indisk ingefær og gurkemeie, og har hjulpet mange mot lett kvalme. Den nøytraliserer de toksiske forbindelser som kan oppstå og fjerner luft i tarmene.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 206,-

Les mer om Comfort Complex

 

Insu Complex

En rekke forskningsresultater viser at en ekstrakt av barken fra kassiakanel som brukes i naturmidlet Insu Complex virker stabiliserende på blodsukkernivået.

En boks inneholder 90 kapsler og koster kr. 246,-

Les mer om Insu Complex


Produktene kan kjøpes hos:

 Denne siden ble sist oppdatert 14.06.2016

Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal

 

Tel. 72 42 46 72,  E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til Urtekildens Butikk