Urtekildens Butikk
Purity Herbs
Kroppspleieprodukter fra Island
100 % naturlige
 

Startsiden > Urtekildens Butikk > Purity Herbs

Purity Herbs er en serie naturprodukter som lages i Akureyri på Island. Alle kremer og massasjeoljer inneholder bare naturlige ingredienser. Ekstrakter fra en rekke medisinsk virksomme urter gjør produktene svært effektive mot mange plager knyttet til bl.a. hud, muskler og ledd.

Nedenfor vises de produktene fra Purity Herbs som selges av Urtekilden. Klikk på produktnavnet for mer informasjon om hvert enkelt produkt.

Ønsker du å kjøpe noen av produktene, sender du en e-post til urtekilden@oppdal.com der du oppgir produktnavn, antall og pris. Produkter kan også bestilles ved å ringe 72 42 46 72 (hverdager 10-16). Husk å oppgi navn og adresse som varene skal sendes til og et mobilnummer som du kan treffes på. Når vi har mottatt bestillingen, sender vi en ordrebekreftelse per e-post med beskjed om når og hvordan varene blir sendt.

   

Pris:

 

Artikkel nr. 1403  Avkjølende muskelmelk    -   Cooling Muscle Splash.   125 ml plastflaske

Avkjølende muskelmelk kan brukes på trøtte og stive muskler for en rask og velgjørende effekt. Muskelmelken trenger ikke å masseres inn, stryk bare den ut over det berørte området.

Kr.  249,-

 

Artikkel nr. 1636  Nærende ringblomstolje   -   Calendula Oil.   125 ml plastflaske

Nærende ringblomstolje brukes som en massasjeolje eller kroppsolje etter dusjing og bading. Oljen er meget fin for gravide kvinner som ønsker å redusere dannelsen av strekkmerker over magen. Den unike sammensetningen av basisingredienser, urteekstrakter og eteriske oljer gjør at oljen kan bidra til å balansere fuktigheten i huden, noe som ofte trengs etter solbad (naturlig soling eller solarium), svømming, bading og lignende.

Kr. 299,-
Produktene kan kjøpes hos:

Betingelser

Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal  
Tel. 72 42 46 72,  E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til Urtekildens Butikk