Urtekildens Butikk
Purity Herbs
Kroppspleieprodukter fra Island
100 % naturlige
 

Startsiden > Urtekildens Butikk > Purity Herbs

Purity Herbs er en serie naturprodukter som lages i Akureyri på Island. Alle kremer og massasjeoljer inneholder bare naturlige ingredienser. Ekstrakter fra en rekke medisinsk virksomme urter gjør produktene svært effektive mot mange plager knyttet til bl.a. hud, muskler og ledd.

Urtekilden har sluttet å selge disse produktene, og det eneste vi har igjen på lager vises nedenfor. Klikk på produktnavnet for mer informasjon om produktet. Alle produktene fra Purity Herbs som importeres til Norge kan kjøpes fra nettbutikken til importøren, Ve&Vel.

Ønsker du å kjøpe dette produktet sender du en e-post til urtekilden@oppdal.com der du oppgir produktnavn, antall og pris. Produktet kan også bestilles ved å ringe 72 42 46 72 (hverdager 10-16). Husk å oppgi navn og adresse som varene skal sendes til og et mobilnummer som du kan treffes på. Når vi har mottatt bestillingen, sender vi en ordrebekreftelse per e-post med beskjed om når og hvordan varen blir sendt.

   

Pris:

 

Artikkel nr. 1403  Avkjølende muskelmelk    -   Cooling Muscle Splash.   125 ml plastflaske

Avkjølende muskelmelk kan brukes på trøtte og stive muskler for en rask og velgjørende effekt. Muskelmelken trenger ikke å masseres inn, stryk bare den ut over det berørte området.

Kr.  249,-

Produktet kan kjøpes hos:

Betingelser

Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal  
Tel. 72 42 46 72,  E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til Urtekildens Butikk