Urtekildens Butikk
Produkter fra Purity Herbs
Avkjølende muskelmelk
Cooling Muscle Splash
 

 Startsiden > Urtekildens Butikk > Produkter fra Purity Herbs > Avkjølende muskelmelk

 

125 ml plastflaske

Avkjølende muskelmelk er en perfekt bodylotion for idrettsutøvere. Den kan brukes på trøtte og stive muskler for en rask og velgjørende effekt. Muskelmelken er behagelig å bruke etter hardt, fysisk arbeid eller trening. Enkelte som har smurt Avkjølende muskelmelk på leggene har også opplevd at plagsomme åreknuter og leggkramper har blitt redusert. Avkjølende muskelmelk har den fordelen at den trenger raskt inn i huden og musklene, noe som gjør at man ikke trenger å massere den inn. Stryk bare ut Avkjølende muskelmelk over det berørte området.

Avkjølende muskelmelk inneholder en rekke urteekstrakter og eteriske oljer som har smertestillende og avslappende egenskaper og som er velkjente og ofte brukt i liniment og andre muskelprodukter. De øker også blodsirkulasjonen i musklene og gir en behagelig, varm følelse.


Ingredienser i Avkjølende muskelmelk:

Vann, cetylalkohol, sheasmør, søt mandelolje, olivenolje, cetearylglukosid, glyserin, xantangummi, natriumsitrat, sitronsyre, ringblomst, squalan, einerbær, hvitpil, kryptimian, ryllik, marikåpe, kvann, vassarve, gjetertaske, lavendel, peppermynte, islandslav, gulmaure, karve, krypberglyng, kamfertre, eukalyptus, furu, tetre og lime.

Produktet koster kr. 249,- og kan kjøpes hos:

 
Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal

 

Tel. 72 42 46 72,  E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til produktoversikt Purity Herbs