Urtekildens Butikk
Produkter fra Purity Herbs
Nærende ringblomstolje
Calendula Oil
 

 Startsiden > Urtekildens Butikk > Produkter fra Purity Herbs > Nærende ringblomstolje

 

125 ml plastflaske

Nærende ringblomstolje brukes som en massasjeolje eller kroppsolje etter dusjing og bading. Oljen er meget fin for gravide kvinner som ønsker å redusere dannelsen av strekkmerker over magen. Den unike sammensetningen av basisingredienser, urteekstrakter og eteriske oljer gjør at oljen kan bidra til å balansere fuktigheten i huden, noe som ofte trengs etter solbad (naturlig soling eller solarium), svømming, bading og lignende. Oljen masseres mykt på kroppen til den er fullt absorbert. Den er velegnet for alle aldre og hudtyper, også sensitiv hud.

Urten gjetertaske inneholder cholin, acetylcholin, bursin og garvestoffer. Denne urten brukes utvortes for å behandle sår, skader, eksem og andre hudproblemer. Den kan også bidra til å lindrer åreknuter og hemoroider. Ringblomst inneholder karotenoider og saponiner, og brukes ofte i hudpleieprodukter for å rense og mykgjøre huden, samtidig som den bidrar til å gjøre huden glatt.


Ingredienser i Nærende ringblomstolje:

Søt mandelolje, ringblomstolje, squalan, jojobaolje, smørvalnøtt, skogstorkenebb, islandslav, ryllik, marikåpe, romersk kamille, mjødurt, gjetertaske, lavendel, vassarve, stemorsblomst, mandarin, sitron, jasmin, ylang-ylang, myrra og ekte kamille.

Produktet koster kr. 299,- og kan kjøpes hos:

 
Urtekilden,  Fagerhaugvegen 55,  7340 Oppdal

 

Tel. 72 42 46 72,  E-post: urtekilden@oppdal.com

Tilbake til produktoversikt Purity Herbs