Urtekildens Butikk

Startside > Urtekildens Butikk  

 

Urtekildens Butikk er ikke en vanlig nettbutikk. Vi forsøker så langt det er mulig å yte personlig service når du bestiller varer, men vær oppmerksom på at vi ikke jobber som terapeuter og gir derfor ikke konkrete urtemedisinske råd over telefon eller e-post. Hvis du har en sykdom bør du ta kontakt med en kvalifisert terapeut som kan hjelpe deg å finne fram til den bakenforliggende årsaken til dine plager og foreslå hvilke urter du kan bruke.

I Urtekildens Butikk finner du primært tinkturer laget av planter samlet i Norge eller importert fra utlandet, men vi har også et lite utvalg av tørkede urter. Varene sendes med posten etter bestilling per e-post.

Les salgsbetingelsene

Generell informasjon om urtene i Urtekildens Butikk


OBS! Urtekilden slutter å selge tørkede urter
Etter at vi i en årrekke har forsynt kunder i Norge med urter (både urter som vi har samlet selv og importvarer), vil vi nå gradvis trappe ned salg av tørkede urter. Du vil derfor oppleve at utvalget av urter som vi tilbyr i Urtekildens Butikk etter hvert blir mindre. Men fortvil ikke, mange av urtene vil fremdeles være å få tak i.
 
Vi lar Norges NaturmedisinSentral AS, som driver nettbutikken www.arnika.no, stå for salget av tørkede urter fra Natur-Drogeriet i Danmark. Dette er en trygg norsk nettbutikk som har stort utvalg, rask levering og god service. I sitt sortiment har de et svært rikholdig utvalg av urtebaserte produkter, både fra Natur-Drogeriet og andre leverandører.
 
Når du handler hos arnika.no kan du få rabatt på alt du kjøper hvis du gjør følgende:
1.  Registrer deg som Ny Kunde www.arnika.no
2.  Klikk fanen Min Side og legg inn fordelskoden 217629, og du har da 10 % rabatt på alle ordinære varer.
 
Urtekilden vil fortsette å selge egenproduserte urtetinkturer, da disse ikke er å få kjøpt hos arnika.no. Vi vil en tid framover også fortsette å selge enkelte tørkede urter og noen urtebaserte produkter, i tillegg til utvalgte bøker om urtemedisin.

Rosenrot tinktur
URTEKILDENS TINKTURER
En oversikt over tinkturer av enkelturter og blandingstinkturer som er produsert av Urtekilden. Disse tinkturene selges ingen andre steder enn gjennom vår nettbutikk.
 
Urteblandkig
TØRKEDE URTER
En oversikt over urter som er samlet i naturen i Norge eller importert fra utlandet og som du kan kjøpe fra Urtekilden.
 
Blæretang kapsler
PRODUKTER FRA NATUR-DROGERIET
Fra Natur-Drogeriet i Danmark har vi tatt inn noen spesielle og svært gode urteprodukter i kapselform. Det dreier seg om produktene Schizandra, Blæretang og Axel O. Hansen Formula 103.
 
Helse fra Guds apotek
SVENSKDRÅPER
Urtekilden selger den originale urteblandingen som brukes til å lage svenskdråper, i tillegg til ferdig svenskdråpetinktur. Vi selger også boken Helse fra Guds apotek hvor svenskdråpene er grundig beskrevet.
 
Medisinplnater i Norge
BOK OM MEDISINPLANTER I NORGE
Urtekilden selger boken Medisinplanter i Norge - helsebringende vekster i naturen, skrevet av Rolv Hjelmstad. Dette er den mest omfattende boken om viltvoksende norske medisinplanter som noen gang er skrevet.
 
Brukte bøker
BRUKTE BØKER
Vi selger en del "overskuddsbøker" fra vårt rikholdige private bibliotek. Dette er bøker som vi er "ferdige med" eller som vi innser at vi aldri får lest. Derfor selges bøkene til svært hyggelige priser slik at andre kan få glede av dem.
 

Bestilling av varer gjøres ved å sende oss en e-post (ikke bruk Messenger). Du får ordrebekreftelse via e-post med opplysninger om når varene blir sendt og hvilken betalingsmåte som blir valgt. På hverdager får du normalt ordrebekreftelse samme dag som vi mottar bestillingen og varene blir sendt påfølgende dag (gjelder mandag-fredag). Har du spørsmål om noen av varene kan du skrive disse i e-posten og vi vil svare så raskt vi kan.

Urtekilden
Fagerhaugvegen 55, 7340 Oppdal
Tel. 72 42 46 72

urtekilden@oppdal.com