Urtekildens Butikk
Salgsbetingelser
 

Startsiden > Urtekildens Butikk > Salgsbetingelser

 

Betaling

Bestilte varer sendes normalt med vedlagt faktura som har 15 dagers betalingsfrist fra fakturadato. Ved påminnelse om forfalt faktura, tillegges et purregebyr på kr 70,-. Er ikke varen betalt etter 2. gangs purring, oversendes kravet til inkasso.

Ved store ordrer og bestillinger fra kunder med tidligere betalingsanmerkninger, forbeholder vi oss retten til å kreve forskuddsbetaling før varene sendes.

Levering

Normalt sender vi varer kun til adresser i Norge. Såfremt bestillingen mottas mellom mandag og torsdag, og varene finnes på lager, blir de normalt sendt dagen etter at bestillingen er bekreftet mottatt. Sendinger postlegges på hverdager (mandag-fredag), og bestillinger som vi mottar fra fredag til søndag blir normalt postlagt mandag eller tirsdag. I perioder hvor er vi på reise i forbindelse urteinnsamling eller andre formål, kan utsending av varer bli forsinket.

Varene sendes med Posten som brev eller klimanøytral servicepakke (vanligvis når forsendelsen veier over 1 kg). Forsendelseskostnader blir tillagt vareprisen og følger Postens satser + et administrasjonsgebyr på kr. 40,- som dekker emballasje, pakking og fakturering (se tabell over forsendelseskostnader under). Hvis en vare er utsolgt, vil det normalt være angitt i produktoversikten.

Retur- / angrerett

Etter angrerettloven har du full bytte- / returrett innen 14 dager etter mottagelsen, så lenge produktet er uåpnet. Send returvarer som vanlig brev eller pakke. Du må kontakte Urtekilden på forhånd og oppgi årsaken til at du ønsker å returnere produktet / produktene.

Vi setter vår ære i å levere produkter av høy kvalitet. Siden vi ikke har kontroll med hvordan produktene blir brukt av mottaker, kan vi imidlertid ikke ta ansvar for eventuelle bivirkninger eller skader som måtte oppstå ved bruk av de leverte varene.

Disse betingelsene gjelder for kunder bosatt i Norge.

Forsendelseskostnader

I tillegg til vareprisen kommer forsendelseskostnader. Vi brukes Postens portosatser + et administrasjonsgebyr på kr. 40,- per sending.

Postens portosatser:

Totalvekt inntil Sendingen er 0-2 cm tykk og inntil 35,3 x 25 cm Sendingen er 2-7 cm tykk og inntil 35,3 x 25 cm Sendingen er mer enn 7 cm tykk, eller mer enn og 35,3 x 25 cm
Inntil 100 g Kr.   27,- Kr.   55,- Kr.   90,-
Inntil 350 g Kr.   45,- Kr.   55,- Kr.   90,-
350 g - 1 kg Kr.   88,- Kr.  100,- Kr. 140,-
1 - 2 kg (som brev) Kr. 125,- Kr. 135,- Kr. 175,-
Pakke til hentested eller Pakke i postkassen Pris avhengig av vekt og sone. Pris avhengig av vekt og sone. Pris avhengig av vekt og sone.

De fleste sendingene fra Urtekildens Butikk blir sendt som brev og kommer i kategorien 2-7 cm tykk sending (gul bakgrunn).

Sendinger som veier over 1 kg sendes normalt som Pakke til hentested eller Pakke i postkassen, og portoen er avhengig av både vekt og hvilken sone pakken skal sendes til.

OBS: I tillegg til portoen kommer et gebyr på kr. 40,- som dekker pakking, emballasje og fakturering.

Satsene gjelder fra 1/1 2022.

Tilbake til Urtekildens Butikk