Urtekildens Butikk

Salgsbetingelser


Startsiden > Urtekildens Butikk > Salgsbetingelser

 

Betaling

Bestilte varer sendes normalt med vedlagt faktura som har 15 dagers betalingsfrist fra fakturadato. Ved påminnelse om forfalt faktura, tillegges et purregebyr på kr 70,-. Er ikke varen betalt etter 2. gangs purring, oversendes kravet til inkasso.

Ved store ordrer og bestillinger fra kunder med tidligere betalingsanmerkninger, forbeholder vi oss retten til å kreve forskuddsbetaling før varene sendes.

Levering

Normalt sender vi varer kun til adresser i Norge. Såfremt bestillingen mottas mellom mandag og torsdag, og varene finnes på lager, blir de normalt sendt i løpet av et par dager etter at bestillingen er bekreftet mottatt.

Varene sendes med Posten, vanligvis som "Pakke i postkassen" eller "Pakke til hentested" . Forsendelseskostnader blir tillagt vareprisen og følger Postens satser + et administrasjonsgebyr på kr. 40,- som dekker emballasje, pakking og fakturering (se tabell over forsendelseskostnader under).

Retur- / angrerett

Etter angrerettloven har du full bytte- / returrett innen 14 dager etter mottagelsen. Du må kontakte Urtekilden på forhånd og oppgi årsaken til at du ønsker å returnere produktet / produktene.

Disse betingelsene gjelder for kunder bosatt i Norge.

Forsendelseskostnader

Varer fra Urtekildens Butikk blir sendt som Brev, Pakke i postkassen eller Pakke til hentested. Brevsendinger kommer normalt i kategorien 2-7 cm tykk sending (gul bakgrunn) og har de portosatsene som vises i tabellen under. Når vi sender varer som pakkepost, er portoen avhengig av både vekt på sendingen og hvilken sone pakken skal sendes til. Pakke i postkassen har normalt noe rimeligere porto enn brevsendinger og kommer dessuten raskere fram.

Postens portosatser for brev:

Totalvekt inntil Sendingen er 0-2 cm tykk og inntil 35,3 x 25 cm Sendingen er 2-7 cm tykk og inntil 35,3 x 25 cm Sendingen er mer enn 7 cm tykk, eller mer enn og 35,3 x 25 cm
Inntil 100 g Kr.   36,- Kr.   57,- Kr.   90,-
Inntil 350 g Kr.   55,- Kr.   57,- Kr.   90,-
350 g - 1 kg Kr.   90,- Kr.  105,- Kr. 140,-
1 - 2 kg (som brev) Kr. 125,- Kr.  135,- Kr. 175,-
Pakke til hentested eller Pakke i postkassen Pris avhengig av vekt og sone. Pris avhengig av vekt og sone. Pris avhengig av vekt og sone.

OBS: I tillegg til portoen kommer et gebyr på kr. 40,- som dekker pakking, emballasje og fakturering.

Satsene gjelder fra 1/1 2024.

Tilbake til Urtekildens Butikk